U štyroch mladých mužov našli marihuanu

NETKY.SK • 6 Február 2014, 11:34 • 2 min
U štyroch mladých mužov našli marihuanu

BRATISLAVA/PREŠOV - Prešovský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi spáchaného formou spolupáchateľstva štyroch Prešovčanov vo veku od 18 do 21 rokov.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, najstarší z obvinených si 4. februára od neznámej osoby pri jednom z barov na Slovenskej ulici kúpil 96 g marihuany za 700 eur. Následne spolu s ostatnými obvinenými podľa polície odviezol látku do rodinného domu, kde ju rozdelili do 17-tich plastových vreciek. Po odchode z domu ich zastavila policajná hliadka, ktorej marihuanu odovzdali. Predbežné skúmanie potvrdilo, že ide o sušenú rastlinu s hmotnosťou takmer 96 gramov a s obsahom 14,4 percenta účinnej látky THC. Z uvedeného množstva by bolo možné pripraviť od 460 do 960 jednorazových dávok drogy. Podozrivých zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Na obvinených bude spracovaný návrh na ich vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona