U.S. Steel po troch rokoch opäť prijíma nových zamestnancov!

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 10:12 • 2 min
U.S. Steel po troch rokoch opäť prijíma nových zamestnancov!

BRATISLAVA - "U.S.Steel priberá ľudí. Po rokoch", píše denník Hospodárske noviny na strane štyri. Pred dvoma rokmi hovoril náš najväčší súkromný zamestnávateľ na Slovensku o prepúšťaní stoviek ľudí.

slovakia

left justify in out

Rok na to zvažoval dokonca odchod z trhu a predaj celej fabriky. Dnes je situácia v košických oceliarňach, v ktorých pracuje približne 13.000 ľudí, značne lepšia. "Koncom minulého roka sme prijali asi 70 zamestnancov", potvrdil informácie HN hovorca fabriky Ján Bača. Podľa Radovana Maxina, zástupcu Asociácie poskytovateľov služieb zamestnanosti, sú pri rozhodovaní, či prijať, alebo neprijať nového pracovníka, na prvom mieste čísla.

 

"Ak spoločnosť aj kapacitu pre nábory má, môže byť opatrná ... aj preto, čo štát pre spoločnosti nachystal", tvrdí Maxin s tým, že reč je o novelách zákonov o ochrane osobných údajov a kolektívnom vyjednávaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies