U klientov a zamestnancov ZSS v Trenčíne nepotvrdili nový koronavírus

NETKY.SK • 10 Júl 2020, 15:6 • 2 min
U klientov a zamestnancov ZSS v Trenčíne nepotvrdili nový koronavírus

TRENČÍN - U zvyšných klientov a zamestnancov Zariadenia sociálnych služieb (ZSS) na Piaristickej ulici v Trenčíne sa nový koronavírus nepotvrdil.

slovakia

left justify in out

Negatívnych je 40 vzoriek, odbery vykonali vo štvrtok (9. 7.). ZSS zostáva v karanténe. O tom v piatok informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová.

 

"Okrem klientov a zamestnancov sociálneho zariadenia, ktorých testovali ešte v stredu (8. 7.), majú negatívne výsledky i ostatní zamestnanci a klienti. Vrátane ľudí, s ktorými prišiel nakazený muž v ostatnom čase do kontaktu mimo zariadenia," uviedla Ságová.

 

img

 

Celá budova, a teda i všetci klienti podľa nej zostávajú v karanténe, nie sú povolené návštevy a ani vychádzky mimo zariadenia.

 

"Karanténa sa týka i siedmich zamestnancov, ktorí boli v priamom kontakte s pozitívnym klientom," doplnila.

 

ZSS na Piaristickej ulici v stredu zatvorili po tom čo u jedného z klientov, 71-ročného muža, zaznamenali pozitívne výsledky testu na nový koronavírus. Nevykazoval žiadne známky ochorenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona