Tyson: Rousey aj McGregor vrátia do oktagonu oveľa silnejší

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 11:33 • 2 min
Tyson: Rousey aj McGregor vrátia do oktagonu oveľa silnejší

LAS VEGAS - Každý pozná legendárneho Michaela Gerarda Tysona alias Mike Tysona. Boli časy keď bol najobávanejším boxerom na svete. Po jednej nečakanej prehre sa mu tiež stalo, že padol "zvysoka do veľkej hĺbky."

slovakia

left justify in out

Tak isto ako nedávno McGregor a predtým Ronda Rousey. Fanúšikovia boxu si určite pamätajú na legendárnu prehru Tysona proti Jamesovi "Buster" Douglasovi. Tyson bol toho času najlepším z najlepších, na Bustera niektoré stávkové kancelárie odmietli vypísať kurz až tak mu neverili. Zápasu sa nevenovala moc veľká pozornosť nakoľko každý očakával papierovú formu. Buster nakoniec Tysona porazil veľkým štýlom keď ho v 10. kole knokautoval. Bolo to v roku 1990, 11. februára v Tokiu.

 

Veľa fanúšikov prirovnáva prehry Rouseyovej a McGregora práve k tejto. Situácia bola naozaj podobná aj v prípade Rondi Rouseyovej. Holly Holmovej nedávali veľkú šancu, aj keď bola držiteľkou mnohých titulov v kick boxe aj v boxe. Rouseyová nielen, že prehrala ale po prehre premýšľala aj nad samovraždou. Na druhej strane je Conor McGregor. Jeho prípad je možno trocha prijateľnejší, nakoľko prehral o dve váhy vyššie ako zvyčajne zápasí. Ale zasa prehra je predsa len prehra a jeho predpovede vo veľkom štýle nebudú už také autentické ako predtým.

Mike Tyson sa nedávno vyjadril k dvom mladým hviezdam MMA.

 

"Pozorne počúvajte, prehra je vlastne o tom ako zraniť svoje ego a obraz ktorý máš o sebe. Nejde vôbec o telo. Treba sa hlavne dať dokopy, pozbierať rozpadnuté kúsky. Treba si uvedomiť, že je dôležitá disciplína a treba napraviť tie chyby kvôli ktorým nastála prehra. Život ide ďalej . Ronda sa už aj môže pripravovať na ďalší zápas proti žene ktorá porazila Holly Holmovú. Podľa mňa ju aj porazí. Podľa môjho názoru skočil McGregor priskoro dve váhy, a navyše tam sa zrovna nestretol s najlepším súperom. Ale toto patrí k životu bojovníka. Každý sa musí učiť zo svojich chýb, ale vlastne to je samotný boj: stále sa rozvíjať, učiť, a nikdy sa nevzdávať!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies