Tyson pytliači v revíri s olympijskými nádejami

NETKY.SK • 2 Október 2013, 10:29 • 2 min
Tyson pytliači v revíri s olympijskými nádejami

NEW YORK - Bolo iba otázkou času, kedy bývalý profesionálny majster sveta v boxe Mike Tyson niečo vyvedie aj v novej úlohe promotéra. So svojou aktivitou to opäť raz trochu prehnal, Boxerská asociácia USA (USA Boxing) ho obvinila z "pytliactva".

slovakia

left justify in out

Vraj ponúka peniaze za prestup k profesionálom boxerom, s ktorými USA Boxing počíta v súvislosti s účasťou na olympijských hrách 2016. Sú medzi nimi aj osemnásťroční chlapci, ktorých údajne Tysonova Iron Mike Productions láka na "odrobinky" v porovnaní s tým, čo by mohli raz zarábať s titulom olympijského šampióna na konte.

"Mike, USA Boxing nemá prostriedky na to, aby ti mohla konkurovať. Ak máš peniaze nazvyš a chceš pomôcť mladým športovcom a boxu ako takému, venuj ich na tréningové štipendiá a pomôž krajine, aby sa vrátila na niekdajšie medailové pozície. Prosím ťa, nesnaž sa ich od nás odlákať. Keď sa im podarí získať medailu, potom s nimi môžeš podpísať zmluvu," napísal Tysonovi v liste člen rady prezidentov USA Boxing Charles Butler. 

Spoločnosť Iron Mike Promotions v utorok podpísala zmluvu s dvojnásobným národným šampiónom medzi juniormi Ericksonom Lubinom z Floridy, ktorý v ten istý deň oslávil 18. narodeniny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies