VIDEO Tyson Fury prišiel na tlačovku s Vladimirom Kličkom oblečený ako Batman

NETKY.SK • 23 September 2015, 18:15 • 2 min
VIDEO Tyson Fury prišiel na tlačovku s Vladimirom Kličkom oblečený ako Batman

LONDÝN – Anglický boxer Tyson Fury prišiel na predzápasovú tlačovú konferenciu v bizarnom kostýme Batmana, čo vyvolalo prítomným novinárom úsmev na tvári. Zatlieskal mu aj Vladimir Kličko.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný anglický boxer sa budúci mesiac stretne v ringu s nesporným a tzv. lineálnym šampiónom Vladimirom Kličkom. Fury sa v Düsseldorfe pokúsi o niečo, čo sa ešte nikomu nepodarilo – zobrať Ukrajincovi všetky jeho tituly WBA, WBO a IBF.

Spočiatku Fury nechal Klička čakať pri stole asi 10 minút, čo bolo celkom predvídateľné, keďže podobné taktické meškania už praktizoval aj skôr. Zrazu sa však na konferencii objavil v kostýme Batmana, čo asi nikto nečakal.

 


Dokonca ani Kličko sa nezdržal a vysmiaty mu zatlieskal za jeho výkon. Zanedlho sa však na tlačovke objavil aj jeho úhlavný nepriateľ Joker, ktorého Batman následne spacifikoval na zemi pred prítomnými novinármi. Potom sa Fury otočil ku Kličkovi a oznámil mu, že on bude ďalší.

"Nikdy som nemal takú zábavnú tlačovú konferenciu," povedal Kličko po tom, ako Fury vzrušil svojim divadielkom celú miestnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies