Tyson Fury chce očistiť svoje meno a plánuje veľký návrat

NETKY.SK • 8 Máj 2017, 19:11 • 2 min
Tyson Fury chce očistiť svoje meno a plánuje veľký návrat

LONDÝN - Niekdajší svetový šampión v superťažkej hmotnostnej kategórii, britský boxer Tyson Fury chce očistiť svoje meno a po osemnásťmesačnej pauze sa čo najskôr vrátiť do ringu.

slovakia

left justify in out

Fury v pondelok v hlavnom meste Veľkej Británie absolvoval vypočúvanie v súvislosti s dopingom, z užívania ktorého bol obvinený a na základe toho aj suspendovaný.

Furyho potrestala Britská antidopingová agentúra v júni po pozitívnom teste na zakázanú látku. Ak Fury svoj prípad vyhrá, jeho boxerská licencia znovu nadobudne platnosť. V ringu nikdy nezdolaný Brit súťažne nebojoval od súboja s Ukrajincom Vladimirom Kličkom, ktorý sa v novembri 2015 skončil jeho triumfom.

 

V nemeckom Düsseldorfe po dvanástich kolách zvíťazil kontroverzný Brit jednomyseľným výrokom rozhodcov (dva razy 115:112, 116:111).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies