Tyroon Woodley sa rozhodol, že podstúpi dlho odkladanú operáciu

NETKY.SK • 2 Január 2018, 13:00 • 2 min
Tyroon Woodley sa rozhodol, že podstúpi dlho odkladanú operáciu

BRATISLAVA - Naposledy mohol Tyroon Woodley zápasiť proti Natovi Diazovi, lenže ten si pýtal za zápas veľmi vysoký honorár, zápas sa napokon nekonal. Woodley zostal bez súpera a rozhodol sa, že si dá do poriadku svoje dlhodobé zranenie ramena.

slovakia

left justify in out

Jeden čas hovoril, že by si nechcel ľahnúť pod nôž a že sa bude liečiť výhradne s kmeňovými bunkami a s plazmou, ale podľa všetkého by to bol dlhší a oveľa menej efektívny proces ako operácia.

 

Počas UFC 218 rozprával na tlačovej konferencií o tom, že rozmýšľa nad operáciou, a práve teraz nastal ten správny čas. "Dám sa dohromady, pokiaľ tu nebudem tak dúfam, že sa aj divízia dá do poriadku," uviedol uštipačne Woodley. 

 

Zaujímavý čas na takéto rozhodnutie, hlavne kvôli tomu, že keď rozprával o svojich plánoch chýbalo iba pár dní k zápasu Robbieho Lawlera a Rafaela dos Anjosa. Pretože z tohto zápasu vyšiel jeho vyzývateľ číslo jedna. Teraz už vieme, že sa ním stal Rafael dos Anjos.

 

Woodley sa k celej situácií vyjadril veľmi diplomaticky: "Je mi jedno, ktorý z nich tam vyhrá, bude to pre mňa iba rozcvička pred Georgesom St-Pierrom. Chcem iba jeho. Povedal som, že kvôli nemu pôjdem aj vyššie do strednej váhy, ale teraz prišiel s tým, že má nejakú chorobu alebo zranenie a radšej vrátil opasok. Takto aspoň budem mať čas dať si dohromady rameno a potom si vyberiem ďalšieho súpera."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies