Tyrone Spong končí s MMA a s Kickboxom

NETKY.SK • 29 December 2015, 10:28 • 2 min
Tyrone Spong končí s MMA a s Kickboxom

AMSTERDAM - Vyzerá to tak, že Tyrone Spong končí s MMA a aj s kickboxom a bude pokračovať iba v boxe. V roku 2014 mal Spong v pláne získať titul majstra sveta v MMA, kickoboxe a aj v boxe. MMA zápasil v organizácií WSOF, kde sa mu podarilo pár zápasov vyhrať. Neboli to známe mená no predsa sa mu darilo. Trénoval v klube Blackzilians. Trénujú tam mená ako Evans alebo Rumble a popri nich ešte veľa dobrých boxerov z Floridy.

slovakia

left justify in out

V apríli 2014 sa zranil keď si pri zápase nepríjemne zlomil nohu proti Gokhanovi Saki. Spong robí všetko preto aby sa čo najskôr zotavil a mohol pokračovať. Na sociálnych sieťach stále zdieľa fotky o rehabilitácií. Už sa dostal do takého stavu, že do svojej prípravy zaradil aj dva boxerské zápasy. Minulý týždeň mal mať MMA zápas, no nešťastne si zranil koleno. Spongov tréner Henri Hooft z Blackzillians sa vyjadril takto:

 

"Spong je poslednú dobu vo veľmi ťažkej situácií. Stále bojuje s menšími alebo väčšími zraneniami. Nie sú to vážne veci, ale pri zápasoch v MMA a v kickboxe mu robia stále problémy. Podľa mňa je to nebezpečná hra. Spong sa kvôli tomuto viac začal venovať boxu. Už nás vyhľadalo viac známych mien. A ani hovoriť nemusím, že sú v tom aj oveľa väčšie peniaze"

 

Ale nie je to až také jednoduché, lebo Tyrone je talentovaný zápasník v každom smere a nechcel by povedať NIE, ani jednému z daných športov.

 

"Pred pár týždňami som sa s ním o tom bavil a prosil som ho o to aby sa rozhodol. Jednoducho nemôže zápasiť MMA s takýmito zraneniami. A druhá vec, že s boxom môže zarobiť oveľa viac. V Miami už teraz sparuje s dosť známymi menami. Každý tréner boxu mu hovorí, že už je čas a že jeho miesto je v ringu. Podľa mňa sa už rozhodol, onedlho ho určite uvidíme v ringu proti dosť známemu boxerovi. Je dosť šialený na to aby boxoval ťažkú váhu. My kickboxeri sa moc netrápime s kilami, a aj na tréningu vidím ako dominuje nad chalanmi čo sú v ťažkej váhe. Budeme o ňom ešte určite veľa počuť v profi boxe"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies