Tyron Woodley sa bude pripravovať proti Lawlerovi v American Top Team

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 15:24 • 2 min
Tyron Woodley sa bude pripravovať proti Lawlerovi v American Top Team

LAS VEGAS - Na hlavnom zápase UFC 201 pôjde o titul welterovej váhy. Pobije sa oň Robbie Lawler a Tyron Woodley. Ide o dvoch veľmi kvalitných zápasníkov.

slovakia

left justify in out

Zaujímavosťou duelu bude aj to, že obidvaja zápasníci sa pripravujú v jednom tíme, ktorým je ATT(Amerikan Top Team). V ňom sa mimochodom pripravuje aj náš zápasník Attila Végh. Woodley trénuje v menšej filiálke ATT v meste St.Louis v gyme s názvom ATT Evolution. Toto všetko by ešte stále nebol problém, lenže Lawler trénuje v hlavnom gyme ATT v Coconut Creek, kde bude svoje sústredenie dokončovať aj Woodley.

 

O celej situácií hovoril Woodley v rozhovore pre rádio Sherdog:

"Nedávno mi volal šéf ATT Dan Lambert, a hovoril mi aby som sa ukázal u nich na Floride. Takže vyzerá to tak, že tam strávim pár dní alebo pár týždňov. Závisí to od toho ako budem zvládať túto situáciu. Nerátam s tým, že ja a Robbie si dáme spoločný obed ,alebo že budeme najlepšími parťákmi. Navzájom sa však rešpektujeme, a nechceme žiadny zbytočný rozruch okolo zápasu"

 

Tyron Woodley má skóre 15 výhier a 3 prehry. Z posledných štyroch zápasoch prehral iba jeden a to proti Rorymu McDonaldovi, na body. Robbie Lawler je momentálnym šampiónom váhy. Posledných 5 zápasov v rade vyhral, a určite bude chcieť túto šnúru bez prehry predĺžiť, takže je sa na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies