Týrané hospodárske zvieratá nájdu na Slovensku útočisko: Stavajú pre nich útulok!

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 12:08 • 2 min
Týrané hospodárske zvieratá nájdu na Slovensku útočisko: Stavajú pre nich útulok!

Sloboda zvierat vytvorila iniciatívu, v rámci ktorej bude zachraňovať hospodárske zvieratá zo zlých podmienok.

slovakia

left justify in out

Útulky pre týraných a zanedbávaných psov a mačky nie sú ničím zvláštnym, disponujú nimi mnohé mestá. Nie sú však jedinými zvieratami, ktorým sa nedostáva kvalitnej starostlivosti. Hrubému a neetickému zaobchádzaniu sú často vystavované aj hospodárske zvieratá, no s útulkom pre nich je to o niečo zložitejšie. Napriek tomu u nás jeden vznikol. Bude na bratislavských Poliankach.

 

Sloboda zvierat na svojom facebookovom profile uvádza, že práve pracuje na dokončovaní výbehu pre všetky hospodárske zvieratá, s ktorými sa zle zaobchádzalo. Poskytnú im tak dočasné útočisko, kým im nenájdu lepší domov.

 

Pre tento projekt sa rozhodli z toho dôvodu, že na Slovensku je dlhodobý problém s umiestňovaním tohto druhu zvierat, ktoré potrebujú pomoc. Napriek tomu, že je na nich naša spoločnosť závislá, nedostáva sa im patričnej úcty. Takto aspoň malým dielom prispejú k zlepšeniu situácie a ktovie, možno inšpirujú aj iných.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies