Tyran ženu zavesil na lano a brutálne ju dobil

NETKY.SK • 21 Október 2015, 12:23 • 2 min
Tyran ženu zavesil na lano a brutálne ju dobil

BRATISLAVA – Dlhé mesiace brutálne týral 46-ročný Dušan o rok staršiu ženu. Zverstvá sa odohrávali v jednej zo záhradných chatiek v bratislavskej Dúbravke.

slovakia

left justify in out

Jeho vyčíňanie vyvrcholilo v septembri tohto roku. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, žene uviazal na nohy lano a vyvesil ju dole hlavou. Potom ju mlátil napríklad rúčkou od metly, bičom alebo ju kopal. Asi po hodine ju zvesil a v besnení pokračoval, ohrozoval ju aj zbraňou. Muža zadržali minulý týždeň. Pri prehliadke chaty zaistili policajti viacero dôkazov, okrem toho našli aj približne 160 dávok marihuany. Dušana obvinili z týrania blízkej osoby závažnejším spôsobom a drogovej trestnej činnosti. Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami sedem až 15 rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies