Tyra Banks sa nechce vrátiť k aktívnemu modelingu

NETKY.SK • 28 December 2013, 13:20 • 2 min
 Tyra Banks sa nechce vrátiť k aktívnemu modelingu

BRATISLAVA - Aktívnu kariéru modelky zanechala už pred niekoľkými rokmi. V súčasnosti dáva prednosť iným aktivitám, ako napríklad šou America's Next Top Model, ktorú sama vymyslela a na ktorú je podľa vlastných slov veľmi hrdá.

slovakia

left justify in out

 Americká televízna producentka a bývalá modelka Tyra Banks vraj netúži po návrate k aktívnej modelingovej kariére. Uviedla to v rozhovore pre americký magazín Parade. "Modeling mi veľmi nechýba, pretože mám súťaž America's Next Top Model, takže počas posledných desiatich rokov som organizovala fotenia, produkovala televízne šou a aj som sama fotila. Spomínam si na svoje dni v modelingu, keď bolo pár ľudí, ktorí sa starali o vaše nechty, niekto, kto sa venoval vašim vlasom, niekto, kto mal na starosti mejkap a vy ste sa starali iba o to 'Z akého uhla ma budete dnes fotiť?'. Bol to život bez výziev v zmysle, že som nemusela sama všetko zvládať až do detailov. Nebolo to však úplne jednoduché. Modeling prináša veľa samoty, ste sami skoro stále, veľa ľudí vám vraví, že máte schudnúť a že nevyzeráte dosť dobre - vaše vlasy, vaša pokožka - je na vás vyvíjaný veľký tlak," povedala exmodelka.

Hoci vraj netúži po obnovení modelingovej kariéry, podľa vlastných slov je nesmierne hrdá na súťaž z prostredia modelingu America's Next Top Model, ktorú sama vymyslela a ktorá už oslávila 10 rokov vysielania. "Keď som vytvorila Top Model, myslela som si, že bude úspech, ak sa nám podarí urobiť dve série. Bola by som šťastná aj za to. Teraz spúšťame 21. cyklus, čo je úplne neskutočné. Práve teraz robíme kastingy a rady sú dlhšie ako kedykoľvek predtým, pretože teraz sme do súťaže zaradili aj chlapcov," povedala producentka. 

Tyra Banks sa narodila 4. decembra 1973. Kariéru odštartovala ako modelka, vďaka čomu sa dostala do povedomia verejnosti najmä po roku 1990. S aktívnou kariérou v modelingu skončila, v súčasnosti sa venuje produkovaniu, herectvu, príležitostnému spievaniu a študovala tiež na univerzite v Harvarde. Účinkovala vo filmoch Coyote Ugly (2000), Halloween: Vzkriesenie (2002), Mamin frajer je postrach (2007), Tropická búrka (2008) alebo Hannah Montana - Film (2009). V rokoch 2005-2010 uvádzala v televízii vlastný program The Tyra Banks Show. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona