Tymošenková hlasovala v Dnepropetrovsku, hovorila o rozbití korupcie

NETKY.SK • 26 Október 2014, 11:04 • 2 min
Tymošenková hlasovala v Dnepropetrovsku, hovorila o rozbití korupcie

KYJEV - Líderka ukrajinskej strany Vlasť Julija Tymošenková odovzdala dnes v Dnepropetrovsku svoj hlas v rámci predčasných parlamentných volieb.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry Interfax-Ukrajina expremiérka a jej manžel vhodili hlasovacie lístky do urny v budove Lekárskej akadémie na Októbrovom námestí.
      

"Máme dostatok síl na to, aby sme zjednotili Ukrajinu, aby sme vrátili Ukrajine mier, aby sa naši hrdinovia vrátili domov živí a zdraví," povedala Tymošenková prítomným novinárom.
      

Expremiérka taktiež konštatovala, že "revolúcia dôstojnosti musí zvíťaziť". Podľa jej vyjadrenia majú Ukrajinci dostatok síl na to, aby rozbili systém korupcie a prispeli k budovaniu novej, silnej a úspešnej európskej Ukrajiny.
      

Nádeje strany Vlasť sú ohrozené. Nedávne prieskumy jej totiž predpovedali zisk len 4,7 percenta hlasov, čo na vstup do parlamentu nestačí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies