Tymoščuk o Chackevičovi: Je to skvelý tréner!

NETKY.SK • 3 September 2015, 10:21 • 2 min
Tymoščuk o Chackevičovi: Je to skvelý tréner!

ĽVOV - Dlhoročný ukrajinský futbalový reprezentant Anatolij Tymoščuk pred sobotňajším stretnutím proti Bielorusku (začiatok o 18.00 h vo Ľvove) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska zložil poklonu trénerovi najbližšieho protivníka Alexandrovi Chackevičovi.

slovakia

left justify in out

"Alexander Chackevič bol skvelý hráč," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová 36-ročného hráča kazašského klubu Kajrat Almaty, ktorý trénersky vedie Slovák Vladimír Weiss.

 

"Fakt, že Chackeviča v Bielorusku vymenovali za kouča národného tímu, znamená, že je aj dobrý tréner. V tomto smere ho čakajú v budúcnosti veľké úspechy. Želám mu v trénerskej kariére veľa šťastia, výnimkou je sobota večer," doplnil bývalý hráč Šachtaru Doneck Tymoščuk (1998-2007) na adresu niekdajšieho súpera z trávnika. Chackevič si v rokoch 1996 - 2003 obliekal dres konkurenčného Dynama Kyjev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies