Tyga čelí žalobe za neplatenie splátok za auto

NETKY.SK • 29 November 2016, 11:59 • 2 min
Tyga čelí žalobe za neplatenie splátok za auto

LOS ANGELES - Americký rapper Tyga čelí žalobe za neplatenie splátok za auto. Tú naňho podal istý Alex Benedict, od ktorého si interpret prenajal červené Ferrari 488.

slovakia

left justify in out

Podľa právnych dokumentov, ktoré prenajímateľ podal na vyššom súde v Orange County, s interpretom uzavrel v máji ohľadom luxusného automobilu dohodu. Hudobník mu však údajne nezaplatil viacero splátok, čo v auguste viedlo k odobratiu vozidla. Tyga neskôr mohol auto používať ešte do 9. októbra, ale aj túto dohodu porušil, a tak mu ho v novembri znova odobrali.

 

"Snažili sme sa s Tygom a jeho zástupcami pracovať, predtým, než sme podali žalobu. Nanešťastie, ignorovali všetky naše žiadosti o vrátenie vozidla a donútili nás konať," vyjadril sa v pondelok Benedictov právnik Ron Chini pre denník New York Daily News. Prenajímateľ od 27-ročného rodáka z Comptonu v Kalifornii súdnou cestou požaduje odškodné 150-tisíc dolárov (v prepočte približne 141 669 eur) a zároveň aj zaplatenie právnych a represívnych poplatkov.

 

Pre Tygu to nie je prvý súdny spor súvisiaci s finančnými problémami. Rapper svojho času čelil žalobám za neplatenie nájomného za byt v Malibu či za poškodenie domu v Los Angeles. Okrem toho 28. novembra ukončil spor so šperkárom Jason Arashebenom, ktorému vyplatil dlh takmer 280-tisíc dolárov (zhruba 264-tisíc eur).

 

Tyga, vlastným menom, Micheal Ray Stevenson, odštartoval kariéru v roku 2007, keď vydal debutový mixtape Young On Probation. O rok neskôr vydal svoju prvú štúdiovku No Introduction, po ktorej nasledovali nahrávky Careless World: Rise of the Last King (2012), Hotel California (2013) a The Gold Album: 18th Dynasty (2015). Na konte má ďalších 18 mixtapeov a tri kompilačné albumy. S Chrisom Brownom vydal vlani spoločnú nahrávku Fan Of A Fan: The Album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies