Tybor sa vrátil do reprezentácie, zahnal zápal žalúdka antibiotikami

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 16:08 • 2 min
Tybor sa vrátil do reprezentácie, zahnal zápal žalúdka antibiotikami

BRATISLAVA - Mesiac ho trápil žalúdok, ale problémy hokejového útočníka Radoslava Tybora, zdá sa, pominuli. Tybor sa v utorok na bratislavskom zraze opäť objavil medzi slovenskými reprezentantami a absolvuje s nimi ďalšiu časť prípravy pred majstrovstvami sveta v Bielorusku (9. - 25. 5.).

slovakia

left justify in out

"Zdravotne sa cítim oveľa lepšie ako pred týždňom. Je na lekároch a tréneroch, či ma pošlú hneď na ľad alebo nie,“ povedal Tybor na brífingu pre médiá. 

 

Z prvého reprezentačného zrazu odchádzal pred týždňom 24-ročný útočník Pardubíc predčasne, aby sa podrobil špeciálnym vyšetreniam. Tie zistili zápal v žalúdku a lekári mu preto nasadili dva druhy antibiotík. Tybor schudol sedem kíl, ale jeho hmotnosť sa postupne vracia do normálu. "Začal som chodiť na infúzie, dal som už dve kilá naspäť. Myslím si, že ešte bude dosť času na to, aby som tie stratené kilá dohnal. Tento týždeň budem mať zrejme asi ešte ľahší program podľa dohody. Keby som do piatku dotrénoval, možno by som aj mohol nastúpiť do zápasu proti Rusom," dodal Tybor. 

 

Sedemnásťnásobný slovenský reprezentant veľmi túži po premiérovej účasti na majstrovstvách sveta. „Každý cíti šancu, ja nie som výnimka. Mal som zdravotné problémy 4-5 týždňov, ale verím, že to bude dobré a o nominácie ešte zabojujem. Najbližšie dni ma ešte čaká ľahká diéta, ale už aspoň niečo môžem jesť," zakončil Tybor



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies