Tybor s novou zmluvou, Ďaloga preferuje zahraničie

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 14:45 • 2 min
Tybor s novou zmluvou, Ďaloga preferuje zahraničie

PARDUBICE - Český hokejový brankár Dušan Salfický s definitívnou platnosťou ukončil aktívnu hráčsku činnosť a v extraligových Pardubiciach bude pôsobiť na pozícii športového manažéra.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že po konci kariéry môžem pokračovať s hokejom. Mojim cieľom je, aby som z klubu vytlačil všetko, čo v ňom je. Podľa mňa má na viac, ako predviedol v tejto sezóne," povedal na štvrtkovej tlačovej konferencii Salfický.

 

Do mužstva päťnásobného českého šampióna sa po piatich rokoch vrátil skúsený obranca Petr Čáslava a ďalšou novinkou v Pardubiciach je predĺženie zmluvy so slovenským útočníkom Radoslavom Tyborom. Otázne je zotrvanie obrancu Mareka Ďalogu a definitívny je odchod brankára Júliusa Hudáčka, ktorý sa dohodol so švédskym Örebrom. "Ďaloga aj Hudáček počas sezóny deklarovali, že budú preferovať zahraničné pôsobenie, čo je pochopiteľné. Nechceme im brániť v rozvoji. Máme od nich sľub, že v prípade návratu do českej extraligy by prišli do Pardubíc. Zázemie aj podmienky sa im tu páčili," povedal vo štvrtok generálny manažér klubu Ondřej Šebek a prezradil, že Radoslav Tybor má v novom kontrakte klauzulu o možnom odchode do KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies