Ty Burrell si zahrá vo filme Rock That Body

NETKY.SK • 29 August 2016, 09:23 • 2 min
Ty Burrell si zahrá vo filme Rock That Body

BRATISLAVA - Americký herec Ty Burrell sa predstaví vo filme Rock That Body. Dej snímky bude o piatich kamarátkach, ktoré si prenajmú na víkend dom na pláži v Miami, pretože jedna z nich sa bude onedlho vydávať.

slovakia

left justify in out

V dramédii sa predstavia aj Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Demi Moore, Jillian Bell alebo Ilana Glazer. Réžiu má na starosti Lucia Aniello, ktorá spolu s Paulom W. Downsom napísala aj scenár. Americká premiéra novinky je naplánovaná na 23. júna 2017.


Štyridsaťdeväťročný Ty Burrell je známy najmä ako Phil Dunphy z oceňovaného komediálneho seriálu Moderná rodina (2009), ktorý mu vyniesol sedem nominácií na Primetime Emmy, pričom dve z nich - v rokoch 2011 a 2014 získal. Na konte má aj štyri Screen Actors Guild Awards, ktoré získal spolu s kolegami a kolegyňami v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu, pričom v roku 2014 k nim pridal aj piatu trofej, tentoraz pre najlepšieho herca v komediálnom seriáli. V minulosti si zahral vo filmoch ako Čierny jastrab zostrelený (2001), V dobrej spoločnosti (2004), Úsvit mŕtvych (2004), Príbeh jednej vášne (2006), Neuveriteľný Hulk (2008) či Krásne vstávanie (2010).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies