Two Door Cinema Club zverejnili skladbu Are We Ready? (Wreck)

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 11:06 • 2 min
Two Door Cinema Club zverejnili skladbu Are We Ready? (Wreck)

DUBLIN - Írska indierocková kapela Two Door Cinema Club zverejnila skladbu Are We Ready? (Wreck). Novinka mala premiéru v šou Annie Mac na rozhlasovej stanici BBC Radio 1. Ide zároveň o prvý singel z očakávaného albumu Gameshow, ktorý skupina plánuje vydať 14. októbra.

slovakia

left justify in out

Trio Two Door Cinema Club vzniklo v roku 2007. Zostavu tvoria Alex Trimble (spev, gitara, syntetizátor), Sam Halliday (gitara, vokály) a Kevin Baird (basgitara, vokály). Debutovali v roku 2009 EP nahrávkou Four Words to Stand On. O rok neskôr vydali album Tourist History, z ktorého pochádzajú single Something Good Can Work, I Can Talk, Undercover Martyn, Come Back Home a What You Know. V roku 2012 vydali druhú štúdiovku Beacon, ktorá obsahuje single Sleep Alone, Sun a Next Year. Nahrávka debutovala na prvej priečke írskeho albumového rebríčka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona