Two Door Cinema Club vystúpia vo Viedni aj Prahe

NETKY.SK • 9 September 2016, 17:36 • 2 min
Two Door Cinema Club vystúpia vo Viedni aj Prahe

PRAHA - Severoírska indierocková kapela Two Door Cinema Club sa začiatkom budúceho roka predstaví v Rakúsku a Českej republike, a to konkrétne 19. februára vo viedenskom Gasometri a o tri dni neskôr v spoločenskej sále Kongresového centra v Prahe.

slovakia

left justify in out

Koncerty budú súčasťou európskeho turné k novému albumu Gameshow, ktorý vyjde 14. októbra. Skupina sa okrem toho predstaví napríklad aj Bruseli, Zürichu, Mníchove, Luxemburgu, Berlíne, Paríži či Amsterdame. Európskemu turné bude predchádzať séria vystúpení v Severnej Amerike a Japonsku.


Formácia Two Door Cinema Club vznikla v roku 2007 a jej zostavu tvoria Alex Trimble (spev, gitara, syntetizátor), Sam Halliday (gitara, vokály) a Kevin Baird (basgitara, vokály). Debutovali v roku 2009 EP nahrávkou Four Words To Stand On. O rok neskôr vydali album Tourist History, z ktorého pochádzajú single Something Good Can Work, I Can Talk, Undercover Martyn, Come Back Home a What You Know. V roku 2012 vydali druhú štúdiovku Beacon, ktorá obsahuje single Sleep Alone, Sun a Next Year. Nahrávka debutovala na prvej priečke írskeho albumového rebríčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona