Twitteru unikli heslá používateľov, vyzval na ich zmenu

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 06:52 • 2 min
Twitteru unikli heslá používateľov, vyzval na ich zmenu

NEW YORK - Mikroblogovacia sociálna sieť Twitter odporučila svojim používateľom, aby si kvôli technickej chybe zmenili svoje heslo.

slovakia

left justify in out

Twitter vysvetlil, že v dôsledku technickej chyby sa heslá používateľov našli v nekódovanom súbore v jednom z interných počítačov firmy.

 

Svojich klientov preto Twitter požiadal, aby si z preventívnych dôvodov zmenili svoje prístupové heslo. Odporučil tiež zmeniť nastavenia aj v ďalších zariadeniach, ak heslo pre vstup do nich bolo totožné s tým na Twitteri.

 

Twitter spomínanú chybu vysvetlil v krátkom mikroblogu, v ktorom však nespresnil, ako dlho sa chyba vyskytovala a koľkých používateľov sa priamo týka.

 

Twitter umožňuje svojim používateľom posielať a čítať správy ostatných používateľov, tzv. tweety. Od svojho vzniku v roku 2006 si získal popularitu po celom svete a v súčasnosti má viac ako 500 miliónov užívateľov. Najviac ho používajú v USA, Brazílii a Japonsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies