Twitter oznámil, že v piatok začne s prepúšťaním zamestnancov

NETKY.SK • 4 November 2022, 08:29 • 2 min
Twitter oznámil, že v piatok začne s prepúšťaním zamestnancov

SAN FRANCISCO - Spoločnosť Twitter vo štvrtok oznámila, že v piatok do 9.00 h miestneho času (17.00 h SEČ) svojim zamestnancom oznámi, či budú prepustení v rámci redukcie personálu. TASR správu prevzala z agentúry Reuters a webovej stránky denníka The New York Times.

slovakia

left justify in out

"V úsilí dostať Twitter na zdravú cestu absolvujeme v piatok náročný proces redukcie našej globálnej pracovnej sily," uviedla spoločnosť Twitter v e-maile pre zamestnancov, do ktorého mala Reuters možnosť nahliadnuť. Všetky kancelárie Twitteru budú podľa vyjadrení tejto spoločnosti dočasne uzavreté a prístup do nich bude pozastavený s cieľom "pomôcť zaistiť bezpečnosť všetkých zamestnancov, i systémov spoločnosti a údajov o zákazníkoch". Miliardár Elon Musk prevzal minulý týždeň výhradnú kontrolu nad Twitterom po dokončení nákupu za 44 miliárd dolárov. Musk vzápätí prepustil viacerých vedúcich predstaviteľov spoločnosti a plánuje znížiť aj počet zamestnancov, píše The New York Times s odvolaním sa na zdroje oboznámené so situáciou. O prácu by mohla prísť približne polovica zo 7500 zamestnancov Twitteru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies