Twitter dnes zakázal všetky reklamy súvisiace s kryptomenami

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 19:00 • 2 min
Twitter dnes zakázal všetky reklamy súvisiace s kryptomenami

SAN FRANCISCO – Sociálna sieť Twitter od dnešného dňa zakáže všetky reklamy, ktoré sa týkajú kryptomien.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Všetky reklamy súvisiace s počiatočnou ponukou mincí ICO, predajom tokenov, kryptoburzami a službami peňaženky budú zo sociálnej siete odstránené. Výnimkou budú verejnoprávne spoločnosti, ktoré sú kótované na hlavných akciových trhoch. Hovorca sociálnej platformy uviedol, že tento krok je zameraný na bezpečnosť komunity Twitter.

 

img

 

"Pre reklamy na platforme Twitter sme pridali nové pravidlo súvisiace s kryptomenami. Od tejto chvíle budú reklamy na ICO a predaj tokenov globálne zakázané," uviedol Twitter vo vyhlásení.

 

Prvé správy o tom, že Twitter zakáže reklamy na kryptomeny, sa objavili už v polovici tohto mesiaca, keď televízia Sky News oznámila, že takýto obsah bude na sociálnej sieti zablokovaný v priebehu nasledujúcich dvoch týždňov.

 

img

 

Generálny riaditeľ Twitteru Jack Dorsey

 

Generálny riaditeľ spoločnosti Twitter Jack Dorsey už predtým pripustil rozšírenie falošných účtov, ktoré iným používateľom ponúkali rozličné kryptomeny.

 

Táto iniciatíva zo strany Twitteru však viedla aj k problémom s účtami bežných používateľov, vrátane podporného kanála kryptoburzy Kraken či @bitcoinmom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies