TWiiNSky bodujú v japonskej hitparáde, ich pieseň so Seanom Paulom je na prvej priečke

NETKY.SK • 16 Február 2016, 16:15 • 2 min
TWiiNSky bodujú v japonskej hitparáde, ich pieseň so Seanom Paulom je na prvej priečke

BRATISLAVA - Slovenské speváčky Daniela a Veronika Nízlové známe ako spevácke duo TWiiNS zabodovali s najnovším singlom v japonskej R&B iTunes chart.

slovakia

left justify in out

Ich pieseň Hey Boy! (Why Do I Bother?) so Seanom Paulom sa v pondelok v spomínanej hitparáde umiestnila na prvej priečke. "Je to obrovský úspech. Máme z toho veľkú radosť. Naposledy sme sa vpredu ocitli pred dvoma rokmi s pesničkou One Night Stand, ktorú sme naspievali s Floridom. To bolo v japonskej Dance iTunes chart a vtedy sme aj tak skončili ako druhé - predbehol nás Calvin Harris so svojou skladbou Summer. O to väčšiu radosť máme teraz," priznali dvojčatá v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Ako ďalej dodali, s novinkou chcú postupne dobyť aj ďalšie krajiny. „Zatiaľ pesnička vyšla len u nás a v Japonsku, chceli by sme ju však vypustiť aj do Škandinávie a nemecky hovoriacich krajín,“ prezradila Daniela.

 

Za japonských fanúšikov sú vraj obe veľmi vďačné. „Keď som bola v Japonsku, tak som tam stretla neskutočne srdečných ľudí, ktorí milujú hudbu. Japonsko je zároveň druhým najväčším hudobným trhom na svete, takže si ich priazeň nesmierne vážime,“ podotkla Daniela, ktorá so sestrou v tejto chvíli už pracuje na ďalších pesničkách. „Robíme teraz na troch nových veciach, jednu plánujeme vydať na jar, ďalšiu v lete a pripravujeme aj niečo slovenské,“ naznačila známa brunetka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies