TWiiNS budú cez leto pracovať

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 11:26 • 2 min
TWiiNS budú cez leto pracovať

BRATISLAVA - Dvojčatá Daniela a Veronika Nízlové, známe ako spevácke duo TWiiNS, plánujú leto tráviť nielen oddychovo, ale aj pracovne.

slovakia

left justify in out

„Leto plánujeme stráviť aj pracovne, budeme mať dosť akcií, kde spievame, taktiež musíme nahrať ešte asi päť nových skladieb v štúdiu a cvičiť nové choreografie,“ priblížila Daniela v rozhovore pre agentúru SITA.
Dovolenku si atraktívna tmavovláska podľa vlastných slov už stihla užiť. „Na dovolenke som už bola. Boli sme s kamarátkami v Egypte, taká dámska jazda. Ešte pôjdeme s priateľom k nim do Rakúska, a keďže bývajú blízko talianskych hraníc, tak by sme vybehli na pár dní k moru,“ poznamenala speváčka. „Veronika sa v súčasnosti naplno venuje prípravám na svadbu,“ priblížila Daniela.

 

Koncom augusta by chceli sestry vycestovať do Chorvátska. „Budeme točiť klip na Hvare a hneď, ako sa vrátime, v septembri, odlietam do Portugalska na Eurovision show,“ podotkla tmavovláska, ktorá sa momentálne teší z medzinárodného úspechu ich nového singla Sagapo. „Sagapo v súčasnosti vychádza medzinárodne v niekoľkých krajinách - v Taliansku, Španielsku, Poľsku, Švajčiarsku a postupne budú pribúdať ďalšie,“ uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies