Twiggy si nerobí starosti zo starnutia

NETKY.SK • 12 Marec 2018, 07:18 • 2 min
Twiggy si nerobí starosti zo starnutia

BRATISLAVA - Anglická modelka, herečka a speváčka Twiggy si nerobí starosti zo starnutia.

slovakia

left justify in out

"Bolo by to len plytvanie energie a je to kontraproduktívne. Nič na tom nezmeníte, takže by ste mali oslavovať svoj vek. Buďte pozitívni a hovorte si, 'Som šťastný, že som tu a že mám takúto skvelú rodinu'," vyjadrila sa ikona 60. rokov minulého storočia, ktorá má dcéru Carly. "Nenávidím, keď ľudia hovoria iným, čo by si mali vzhľadom na svoj vek obliekať. Carly je o 30 rokov mladšia a nosíme rovnaké džínsy, topy aj bundy," dodala.

Twiggy, vlastným menom Lesley Lawson, preslávila superštíhla silueta. Do povedomia sa dostala v ére takzvaného swingujúceho Londýna. Za účinkovanie vo filme The Boy Friend (1971) dostala dva Zlaté glóbusy. Okrem toho sa ukázala v snímkach ako napríklad Bratia Bluesovci (1980), Rajský klub (1986), Istanbul (1989) alebo Nič nie je isté (1997). Na konte má aj niekoľko albumov. Spolu so spevákom Davidom Bowiem sa objavila na obale jeho albumu Pin Ups (1973).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona