Tvrdoň do USA, Lelkeš na skúške v Nových Zámkoch

NETKY.SK • 31 August 2016, 09:31 • 2 min
Tvrdoň do USA, Lelkeš na skúške v Nových Zámkoch

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Marek Tvrdoň sa po krátkej zastávke v Európe rozhodol pre návrat do zámoria. Dvadsaťtriročný krídelník do decembra 2015 pôsobil v Severnej Amerike, sezónu dohral v KHL za Slovan Bratislava. Medzi seniormi hral rodák z Nitry v zámorí v ECHL a AHL, teraz sa vracia do ECHL. Dohodol na totiž na spolupráci s klubom Indy Fuel.

slovakia

left justify in out

Útočník Richard Lelkeš strávil súťažný ročník 2015/2016 v HC Košice, teraz ho čaká boj o zmluvu u nováčika Tipsport extraligy z Nových Zámkov. Dvadsaťdeväťročný rodák z Trenčína absolvuje v Nových Zámkoch skúšku počas turnaja vo Švajčiarsku. "Hľadali sme silového útočníka, keďže práve tam bol v príprave náš deficit. Richard dostane príležitosť na turnaji v Yverdone, a je len na ňom, ako sa šance chytí," vyjadril sa na margo posily tréner Miroslav Chudý pre oficiálny klubový web.

 

Ostatné štyri sezóny odohral za Slovan Bratislava v KHL obranca Vladimír Mihálik, no aktuálne je bez kontraktu. V utorok nastúpil vo farbách Banskej Bystrice v prípravnom súboji na ľade rakúskeho Klagenfurtu, referuje oficiálna prezentácia "baranov" na facebooku. Dvadsaťdeväťročný Prešovčan si v minulosti zahral aj v NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies