Tvrdé slová Amandi Nunez na účet Rondy Rousey

NETKY.SK • 8 August 2016, 14:28 • 2 min
Tvrdé slová Amandi Nunez na účet Rondy Rousey

LAS VEGAS - Pred necelým mesiacom sa stala novou šampiónkou bantamovej váhy brazílska Amanda Nunes keď porazila Mieshu Tate. Nunezová vyhrala presvedčivo v prvom kole na zadné škrtenie.

slovakia

left justify in out

Týmto víťazstvom sa pokračuje v tradícií, že viac ako jeden zápas si okrem Ronde Rousey žiadna zo ženských zápasníčok nevie udržať svoj titulový pás. Rouseyovej sa to podarilo šesť krát. Jej meno poznajú aj takí ľudia ktorí nesledujú MMA, nakoľko sa predstavila aj vo viacerých svetoznámych filmoch. Lenže po prehre s Holly Holmovou v novembri minulého roku zmizla z obzoru svojich fanúšikov. Odvtedy nie je isté či ju ešte vôbec niekedy uvidíme zápasiť. Podľa správ zo sociálnych sietí je vidno, že trénuje ale o jej návrate je zatiaľ priveľmi veľké ticho. V poslednom vyjadrení keď o nej hovoril Dana White povedal, že ju najbližšie uvidíme v titulovom zápase. Je pravda, že vtedy bola šampiónkou ešte Holly Holmová ktorá ju v osudovom zápase porazila. No odvtedy je na vrchole váhy už v poradí druhá dáma, takže ak sa vráti späť do octagonu tak je otázne s akou súperkou a či to vôbec bude titulový zápas.

 

Momentálna šampiónka váhy v poslednom rozhovore povedala:

 

" Ronda mala svoje zlaté časy keď bola držiteľkou titulu, ale tento čas ju pohltil, teraz sa už situácia okolo nej ukľudnila. Veľmi dobre vie, že prehrala. No po tom, že bola roky neporazená vôbec nevedela ovládať situáciu a to ju rozdrtilo. Ja som naopak začala svoju kariéru s prehrou, takže hneď na začiatku som dostala veľmi tvrdú facku. Presne viem ako sa mám správať v takýchto situáciách.

 

Zápasila stále so slabšími súperkami, ktoré sa podmanili jej hre a stali sa jej obeťami. Z veľkej časti za to môžu média a samotné vedenie UFC. So mnou sa ale toto nemôže stať, lebo som mentálne oveľa odolnejšia a som držiteľkou titulu. Ona to veľmi dobre vie a preto sa mi bude vyhýbať"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies