Tvrďas Ronaldo prevalcoval brankára Verony, ten skončil s modrinami a so zlomeným nosom v nemocnici

NETKY.SK • 20 August 2018, 12:44 • 2 min
Tvrďas Ronaldo prevalcoval brankára Verony, ten skončil s modrinami a so zlomeným nosom v nemocnici

VERONA - Premiéra portugalského futbalistu Cristiana Ronalda v najvyššej talianskej súťaži v drese Juventusu Turín priniesla aj jeden dramatický moment.

slovakia

left justify in out

Tesne pred koncom sobotňajšieho stretnutia 1. kola Serie A 2018/2019 na ihrisku Chieva Verona za stavu 2:2 sa 33-ročný rodák z Madeiry zrazil s domácim brankárom Stefanom Sorrentinom.

 

Skúseného 39-ročného brankára museli previezť do nemocnice a prepustili ho v nedeľu ráno so zlomeninou nosa a početnými modrinami na ľavom ramene a krku.

 

Niekdajší gólman AEK Atény či FC Turín si po nepríjemnej situácii dokázal zavtipkovať, keď na twitteri pod uverejnenú fotografiu napísal: "Ďakujem za vaše podporujúce správy, náklonnosť a úctu. Sme fantastické mužstvo a takmer sme dosiahli úspech. CR7 ma celého dostal." Juventus napokon vo Verone triumfoval 3:2, rozhodujúci gól Federica Bernardeschiho v nadstavenom čase druhého dejstva inkasoval už Sorrentinov náhradník Andrea Seculin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies