Tvorcovia zverejnili trailer a plagát seriálu The Mist

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 13:29 • 2 min
Tvorcovia zverejnili trailer a plagát seriálu The Mist

NEW YORK - Americká televízia Spike TV zverejnila prvý trailer a plagát seriálu The Mist na motívy novely Stephena Kinga.

slovakia

left justify in out

Krátke video ukazuje mysterióznuhmlu, ktorá sa plazí malým mestom v štáte Maine a ovplyvňuje mysle obyvateľov. Plagát zobrazuje človeka za sklom, ktorý sa díva von, ale nič nevidí, a nad ním je obrátené mesto zahalené v záhadnej hmle. 

 



Desaťdielny seriál sa zameriava na rodinu z malého mesta, ktorú zasiahne brutálna vražda. Tajomná hmla ich oddelí od zvyšku obyvateľov a každého ponechá vlastnému osudu. Ľudia v meste sa stanú spojencami proti hmle a hrozbám, aby si udržali zdravý rozum a morálku, zatiaľ čo spoločnosť sa rúca. 

V seriáli sa predstavia Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Okezie Morro, Darren Pettie, Dan Butler, Isaiah Washington Jr. či Frances Conroy. Výkonným producentom a autorom scenára je Christian Torpe. Seriál bude mať premiéru 22. júna na americkej televízii Spike. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona