Tvorcovia potvrdili koniec seriálu Roztomilé mrchy

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:00 • 2 min
Tvorcovia potvrdili koniec seriálu Roztomilé mrchy

BRATISLAVA - Tvorcovia amerického seriálu Roztomilé mrchy (2010) potvrdili jeho koniec po pripravovanej siedmej sezóne.

slovakia

left justify in out

V pondelok to prostredníctvom živého vysielania na sociálnej sieti Facebook oznámili zástupcovia televízie Freeform spolu s výkonnou producentkou Marlene King a predstaviteľkami hlavných hrdiniek Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell a Sashou Pieterse. Posledná séria bude mať desať epizód vrátane dvojhodinového finále. Prvé diely by mala Freeform odvysielať v apríli 2017.


V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka, ktorú však našli mŕtvu. Okrem spomínaných herečiek sa v sérii predstavili napríklad aj Ian Harding, Holly Marie Combs, Laura Leighton, Keegan Allen, Tyler Blackburn, Julian Morris a mnohí ďalší.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies