Tvorcovia odložili premiéry snímok World War Z 2 a Piatok trinásteho

NETKY.SK • 7 Február 2017, 13:06 • 2 min
Tvorcovia odložili premiéry snímok World War Z 2 a Piatok trinásteho

HOLLYWOOD - Americká spoločnosť Paramount Pictures Corporation odložila premiéry snímok World War Z 2 a Piatok trinásteho. Dôvod zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Pokračovanie filmu Svetová vojna Z (2013) sa malo dostať do amerických kín 9. júna. Snímku mal pôvodne režírovať Juan Antonio Bayona, ktorý sa však napokon venoval iným projektom. Brad Pitt, ktorý je koproducentom filmu a tiež jedným z hercov, následne rokoval o réžii s Davidom Fincherom. Paramount však meno režiséra snímky oficiálne nepotvrdil.

 


S nakrúcaním nového spracovania kultového hororu Piatok trinásteho (1980) mali začať v marci. Film plánovali uviesť do amerických kín 13. októbra, do slovenských kín sa mal dostať 12. októbra. Réžiu dostal na starosť Breck Eisner a scenár zas Aaron Guzikowski. Snímka mala byť pôvodne hotová už v roku 2015.

 


Paramount zároveň potvrdil dátum premiéry filmu Mother, ktorého režisérom, scenáristom a spoluproducentom je Darren Aronofsky. Drámu, v ktorej sa predstavia napríklad Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer, Javier Bardem, Ed Harris, Domhnall Gleeson či Brian Gleeson, uvedú do amerických kín 13. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies