Tvorcovia kresleného seriálu Simpsonovci ohlásili jeho ďalšie dve série

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:44 • 2 min
Tvorcovia kresleného seriálu Simpsonovci ohlásili jeho ďalšie dve série

LOS ANGELES - Autori amerického animovaného seriálu Simpsonovci plánujú predĺžiť pokračovanie tohto satirického programu najmenej o dve ďalšie série.

slovakia

left justify in out

Televízna spoločnosť Fox uviedla, že pôjde už o jeho 27. a 28. sériu, pričom celkový počet dielov tak dosiahne číslo 625, informovala dnes agentúra AP.
     

Príbeh rodiny Simpsonovcov a ďalších obyvateľov fiktívneho mesta Springfield je najdlhšie vysielaným kresleným programom na svete. Mnohými cenami ovenčený seriál, ktorý sa dočkal aj celovečerného filmu, je komerčne úspešným podnikom zahŕňajúcim predaj predmetov a videohier či prevádzkovanie zábavných parkov.
     

Seriál paroduje americkú kultúru, spoločnosť, ako aj mnohé črty ľudského konania. Premiéra jeho prvej časti bola 17. decembra 1989, hoci v podobe krátkeho skeču sa Simpsonovci objavili na televíznych obrazovkách už 19. apríla 1987. Obľúbený program dostal v roku 2000 svoju hviezdu aj na Hollywoodskom chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies