Tvorcovia filmu Deadpool zverejnili fotografiu scenára

NETKY.SK • 21 December 2015, 08:24 • 2 min
Tvorcovia filmu Deadpool zverejnili fotografiu scenára

LOS ANGELES - Tvorcovia akčnej snímky Deadpool zverejnili na oficiálnej stránke filmu prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter fotografiu scenára s vtipnými poznámkami od rovnomennej hlavnej postavy.

slovakia

left justify in out

Fotografiu publikovali v rámci reklamnej kampane 12 Days of Deadpool (12 dní Deadpoola, pozn. SITA), v ktorej Deadpool nadeľuje svojim fanúšikom a fanúšičkám darčeky v podobe rôznych fotiek. Záverečným prekvapením bude nový trailer, ktorý uverejnia na Vianoce.

 

 

Film Deadpool prinesie príbeh o Wadeovi Wilsonovi, žoldnierovi, ktorý sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X. Ten z neho spravil nezničiteľného antihrdinu, ktorému dal meno Deadpool. V snímke zo sveta X-Menov, ktorá sa má dostať do slovenských kín 11. februára, si hlavnú postavu zahral Ryan Reynolds. Ďalej sa predstavia Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller. Réžie sa ujal Tim Miller.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies