Tvorcovia dokončili scenár štvrtého Predátora

NETKY.SK • 1 December 2015, 15:15 • 2 min
Tvorcovia dokončili scenár štvrtého Predátora

BRATISLAVA - Scenár dlho pripraveného štvrtého filmu o Predátorovi je hotový. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook to prezradil scenárista Fred Dekker. Päťdesiatšesťročný rodák zo San Francisca zverejnil kresbu Predátora, pričom k nej napísal, že ide o postavu z nového scenára, ktorý s dlhoročným spolupracovníkom Shaneom Blackom odovzdali filmovému štúdiu.

slovakia

left justify in out

Ako tiež napísal, obrázok nakreslil istý sedemročný Angus Herndon. Nový Predátor má byť pokračovaním predošlých filmov série, no ďalšie detaily o príbehu nie sú známe. O réžiu sa má postarať spomínaný Black, ktorý režíroval napríklad snímku Iron Man 3.


Séria o mimozemskom zabijakovi odštartovala v roku 1987 filmom Predátor. Snímku, v ktorej si zahral Arnold Schwarzenegger, nakrútil John McTiernan. Titul si vyslúžil nomináciu na Oscara za efekty a tiež sa stal kultom medzi fanúšikmi a fanúšičkami akčných filmov. V pokračovaní z roku 1990 sa predstavili napríklad Danny Glover, Bill Paxton či Adam Baldwin. V roku 2010 sa na plátna kín dostala snímka Predátori. Okrem toho vznikli crossoverové filmy Votrelec vs. Predátor (2004) a Votrelci vs. Predátor 2 (2007). Fred Dekker sa ako scenárista a režisér podieľal na filme RoboCop 3. Okrem toho spolupracoval na seriáloch Príbehy zo záhrobia (1989 - 1996) či Star Trek: Enterprise (2001 - 2005).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies