Tvorca Squid Game prezradil, ktoré postavy sa vrátia

NETKY.SK • 16 Apríl 2022, 12:00 • 2 min
Tvorca Squid Game prezradil, ktoré postavy sa vrátia

Hwang Dong-hyuk, tvorca veľkého kórejského hitu na Netflixe prezradil, ktoré postavy sa vrátia v druhej sérii Squid Game. Je to prvý raz, čo hovorí o konkrétnych postavách, odkedy mal seriál premiéru minulý rok v septembri a stal okamžite hitom a doteraz je jedným z najsledovanejších seriálov.

slovakia

left justify in out

Tieto informácie poskytol na výročnom stretnutí tvorcov v štúdiu Paramount. Spolu s ním tam bol televízny editor Peter White. Veľmi rýchlo potvrdili to, čo bolo v podstate všetkým jasné – vrátia sa protagonista Gi-hun aj antagonista Front Man. Prítomný bol aj Lee Jung-jae, víťaz tohtoročnej Screen Actors Guild Award, ktorý hlavného hrdinu stvárňuje.

 

Gi-hun je jediným, kto prežil dystopické smrteľné detské hry. Na konci sa rozhodne, že odchádza za svojou dcérou do Spojených štátov, avšak svoje rozhodnutie v poslednej chvíli mení. Je odhodlaný skončiť každoročné hry, ktorých musel byť súčasťou.

 

img

 

Naopak, Front Man, ktorého si zahral Lee Byung-hun, je muž pod maskou, ktorý hry organizuje. Ako vodca organizácie priniesol dokopy 456 súťažiacich, ktorí sa ocitli na mizine. S vidinou výhry 45,6 milióna wonov ich naláka na brutálne súperenie, v ktorom sa prehra rovná smrti.

 

Hwang potvrdil, že tieto témy budú prítomné aj v druhej sérii na Netflixe. Ekonomickú nerovnosť, politickú polarizovanosť či obrovské kultúrne rozdiely chce zahrnúť v projektoch, na ktorých pracuje. Týkať sa teda nebudú iba Squid Game, ale aj jeho ďalších filmov a seriálov. Na rovnakú streamovaciu službu by chcel priniesť aj projekt, v ktorom podobným spôsobom cez metafory poukáže na obrovské zmeny klímy.

 

img

 

Režisér šokoval prehlásením, že by sa mala vrátiť herečka HoYeon Jung, ktorá stvárnila Kang Sae-byeok. Ako číslo 67 bola predposlednou, ktorej sa stali smrteľné hry osudnými.

 

img

 

Ako však  možné, že sa charakter, ktorý sme videli zomrieť, vráti medzi postavy pre druhú sériu Squid Game? To režisér vysvetlil jednoducho – pôjde o jej sestru-dvojičku. Informáciu  podával so smiechom, tak je otázne, či nás chcel len zavádzať alebo  nie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona