Tvorca pokračovania Sicaria vysvetlil, prečo bude bez Emily Blunt

NETKY.SK • 28 November 2016, 13:54 • 2 min
Tvorca pokračovania Sicaria vysvetlil, prečo bude bez Emily Blunt

LONDÝN - Scenárista pokračovania krimidrámy Sicario: Nájomný zabijak (2015) Taylor Sheridan vysvetlil, prečo sa v ňom už nepredstaví anglická herečka Emily Blunt.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z Londýna, ktorá v prvom filme stvárnila agentku FBI Kate Macer, už podľa neho dosiahla svojím výkonom vrchol, a preto nedokáže pre ňu napísať príbeh, ktorý by jej bol hodný.

 

"Bolo to moje rozhodnutie. A budem sa s ňou o tom musieť porozprávať. Jej príbeh sa naplnil. Nedokázal som nájsť spôsob, ako pre ňu vytvoriť postavu, ktorá by bola hodná jej talentu," povedal tvorca v rozhovore pre magazín The Wrap. "Pozrite sa, čím si prešla. Bola to náročná úloha a zložitá cesta pre postavu ako aj pre Emily," dodal filmár.


V pripravovanej novinke s názvom Soldado sa však opäť ukážu Benicio Del Toro a Josh Brolin. Réžie sa tentoraz ujal Stefano Sollima. Snímka by sa mala dostať do kín na budúci rok.


Film Sicario kanadského režiséra Denisa Villeneuva priniesol príbeh o cieľavedomej agentke FBI Kate Macer, ktorú poverí dôstojník elitnej operačnej jednotky Matt Graver (Josh Brolin), aby sa v pohraničnej oblasti medzi USA a Mexikom zúčastnila na misii proti pašovaniu drog. Tím vedený tajomným poradcom s pochybnou minulosťou Alejandrom v podaní Benicia Del Tora sa v tajnosti vydáva na cestu, počas ktorej musí Macer v záujme prežitia konať v protiklade ku všetkému, v čo dosiaľ verila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies