Tvorca hry Juventusu Pirlo mimo minimálne do konca roka

NETKY.SK • 3 December 2013, 06:42 • 2 min
Tvorca hry Juventusu Pirlo mimo minimálne do konca roka

TURÍN - Obavy trénera talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Antonia Conteho sa naplnili a tvorca hry Andrea Pirlo bude mimo hry pre zranenie kolena minimálne do konca kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

Výnimočný 34-ročný stredopoliar Pirlo odstúpil z nedeľňajšieho ligového stretnutia proti Udinese Calcio už po 14 minútach. "Pirlo utrpel druhý stupeň poranenia mediálneho kolaterálneho väzu v pravom kolene," uvádza sa v stanovisku "starej dámy".

Turínsky klub neuviedol presnú dĺžku absencie majstra sveta 2006, ale zotavenie zo zranenia tohto typu zaberie vo väčšine prípadov najmenej jeden mesiac. Juventus sa pred zimnou prestávkou stretne v ligových súbojoch s Bolognou (6. decembra), Sassuolom (14. decembra) a Atalantou (22. decembra) a taktiež vo veľmi dôležitom dueli Ligy majstrov s Galatasaray Istanbul (10. decembra) o postup zo základnej B-skupiny. 

Pirlo bol kľúčom úspechu Juventusu pri zisku ostatných dvoch majstrovských titulov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies