Túžba po vakcínach v celom svete je veľká! Dve ženy sa prezliekli za "babičky, aby dostali prednosť v očkovaní

NETKY.SK • 20 Február 2021, 15:37 • 2 min
Túžba po vakcínach v celom svete je veľká! Dve ženy sa prezliekli za "babičky, aby dostali prednosť v očkovaní

FLORIDA - Ľudia sa z koronavírusu a možnej záchrany, v podobe očkovania, takmer pomiatli! Dve mladé ženy sa prezliekli za babičky, aby dostali vakcínu. Zrejme sa im už týmto spôsobom podarilo získať prvú vakcínu, pretože teraz čakali na druhú.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Strach z koronavírusu je tak obrovský, že u ľudí často vyvoláva skratové konanie. Vo svete sa zjavila nádej v podobe očkovania a ľudia sú netrpezliví, nakoľko momentálne majú prednosť vekovo starší, či zdravotníci a pedagógovia. Informačný kanál BBC zverejnil video s oboma ženami.

 

img

 

Na Floride sa dve ženy vo veku 34 a 44 rokov pokúsili prezliecť za ženy vo veku nad 65 rokov, aby sa dostali vakcínu na Covid-19 skôr, uviedli tamojšie úrady. Dvojici sa už očividne podarilo zabezpečiť si prvú dávku vakcíny Covid-19, pretože už vlastnili preukazy z Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb.

 

img

 

Keď sa však tieto dámy obrátili na očkovacie stredisko a hľadali svoju druhú dávku, úradníci ich odhalili a pokarhali. Bola privolaná polícia.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies