Túto sezónu nesmú chýbať vo vašom šatníku. Viete o čom je reč?

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 12:59 • 2 min
Túto sezónu nesmú chýbať vo vašom šatníku. Viete o čom je reč?

BRATISLAVA - Aj vás zasiahol vlasový trend, ombré farbenie? Tak táto farebná móda sa netýka už len vašej koruny krásy ale aj oblečenia.

slovakia

left justify in out

Úžasný trend postupnej alebo zostupnej hry s farbami dorazil aj do oddelenia pančuškového tovaru.

obrazok

Prechody z jednej farby do druhej sú fantastickým optickým dielom. Kombinovať sa dajú rôzne farby a v žiadnej si rozhodne nebudete pripadať nudná.

 

Čierno-biela kombinácia je klasická a nepôsobí nijako extravagantne. Pritom je však zaujímavá a dodá vám pocit výnimočnosti. Tieto ombré pančušky si môžete obliecť aj pri formálnom outfite.

obrazok

Farby sa dajú kombinovať aj v pruhoch. Takéto pančuchy sa hodia k športovým typom žien alebo k oblečeniu, v ktorom chcete pôsobiť  uvoľnene a mladistvo. Vyzerajú výborne s nežnými šatami alebo áčkovou sukňou.

obrazok

Ak ste zástankyňou niečoho extravagentnejšieho siahnite po pančuškách s vesmírnou tématikou. Tieto úžasné pančuchy je dobré podčiarknuť podobne bláznivým oblečením, alebo ich naopak zvýrazniť nenápadnú klasikou.

obrazok


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies