Túto jeseň pôjdeme donaha!

NETKY.SK • 23 September 2013, 17:25 • 2 min
Túto jeseň pôjdeme donaha!

BRATISLAVA - Trendy v líčení prajú túto jeseň ženám, ktoré farbičky používajú radšej na papieri, ako na tvári. Vizážistka okrem iného prezradí, ako docieliť krásne oči bez zlepených rias.

slovakia

left justify in out

Každú sezónu sa trendy striedajú tak v móde, ako aj v líčení. Samozrejme, nič nepokazíte ani líčením v štýle femme fatale so šťavnatými perami, ale hitom sa pre toto ročné obdobie stáva najmä nahé líčenie.

V prvom rade si musíte uvedomiť, že akékoľvek líčenie vyzerá dobre len na pleti, ktorá je udržiavaná a o ktorú sa staráte. „Dôležitým krokom je každé ráno a večer čistenie pleti. Pre zmiešanú pleť je vhodný čistiaci gél, pre suchú zas mlieko a následne pleťová voda. Denný krém ráno a nočný večer by mal byť samozrejmosťou pre každú ženu po dvadsiatke,“ zdôrazňuje vizážistka a fotografka Kaja Čemová.

A na rade je samotné líčenie. Najprv sa samozrejme nanesie mejkap alebo krycí krém a kruhy pod očami prípadne vyrážky zamaskujeme korektorom. „Pokiaľ máte krásnu pleť bez vyrážok, najvhodnejší je pre vás BB krém. Je to ľahká verzia krycieho krému, niečo ako denný a krycí krém v jednom. Niektoré BB krémy bývajú mastnejšie, tak ich môžete naniesť priamo na vyčistenú pleť,“ hovorí vizážistka.

Krásne riasy bez zlepenia

V prípade nahého líčenia nepotrebujete veľkú zručnosť, keďže je to pomerne jednoduché. Určite ho sama zvládne každá z vás. „Začíname podkladovým očným tieňom. Použiť môžeme akýkoľvek bledej matnej farby alebo jemne perleťový tieň. Nanesieme ho po celej ploche oka až po obočie. Špirála sa tak neotláča a oči sú jemnou perleťou pekne rozjasnené,“ prezrádza vizážistka.

Po tieni je na rade špirála a nahé oči sú hotové. Vizážistka prezrádza skvelý tip: „Použite pokojne aj dva druhy špirály, jednu zhusťujúcu a jednu predlžujúcu. Mám rada experimentovanie a tento trik som si vymyslela pre seba, keďže žiadna špirála mi nevedela aj zhustiť aj pekne predĺžiť riasy. Nanesiem si jednu vrstvu zhusťujúcej špirály a na končeky predlžujúcu. Neosvedčilo sa mi naniesť niekoľko vrstiev špirály, pretože riasy sú potom zlepené a mám pocit ťažkých očí.“

Bodkou za nahým líčením sú jemne ružové líčka. „Lícenku nanášame smerom od spánkov ku kútikom úst. Nakoniec použijeme lesk na pery alebo farebný balzam, ktorý pery pekne hydratuje,“ uzatvára vizážistka.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies