Tursunovov odkaz Šarapovovej: Ja by som riešil vzdychanie

NETKY.SK • 3 September 2014, 15:56 • 2 min
Tursunovov odkaz Šarapovovej: Ja by som riešil vzdychanie

NEW YORK - Tradične prostoreký ruský tenista Dmitrij Tursunov si neodpustil reakciu na volanie krajanky Marie Šarapovovej po prípadných poplatkoch za ošetrenia počas zápasov, ktoré sú občas využívané na vyvedenie súpera z tempa.

slovakia

left justify in out

"Keď ona takto, tak ja by som začal riešiť vzdychanie pri úderoch. Každý totiž poukazuje na to, čo sa mu hodí. Niektorí si berú ´medical timeout´ na rozhodenie protivníka. Iní zase vykrikujú, pištia a vzdychajú - obvykle o to intenzívnejšie, o čo nepriaznivejšiemu skóre čelia. Ďalší zase diskutujú s rozhodcami. V princípe by sme mali hľadať riešenia v prospech športu a nie sledovať vlastné záujmy," cituje Tursunova web Tennis World. 

 

Šarapová sa počas newyorských US Open vyjadrila na túto tému po derby s Mariou Kirilenkovou, ktorá si nechala previazať členok. "Myslím si, že všetci vidíme, kto využíva ošetrenia zmysluplne a kto bezdôvodne. Neviem, koľko by sa dalo pýtať za ´medical timeout´, možno nejakých 2500 dolárov. Mali by sme k tomu pristúpiť, bolo by to zaujímavé," skonštatovala držiteľka kariérneho Grand Slamu, pravdepodobne medziriadkovo hovorila najmä o prerušení nedávneho duelu so Srbkou Anou Ivanovičovou v semifinále v Cincinnati. Keď si dávnejšie žiadala ošetrenie Bieloruska Viktoria Azarenková, Šarapovová sa ironicky opýtala: "Volá sa vari Jankovičová?" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona