Turnaj v Miami: Podozrivý batoh zalarmoval políciu, areál na hodinu uzavreli

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 09:06 • 2 min
Turnaj v Miami: Podozrivý batoh zalarmoval políciu, areál na hodinu uzavreli

MIAMI - Odložený batoh sa postaral o poriadny rozruch na tenisovom turnaji série Masters v Miami. Americká polícia pre podozrivú batožinu na hodinu uzavrela celý areál, pyrotechnici pri jej preskúmavaní zakázali tisícom divákov vstup i odchod a dokonca prerušili dopravu v okolí. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Až po 21.30 miestneho času, približne polhodinu po uzavretí areálu, dovolili organizátori držiteľom vstupeniek opustiť dejisko turnaja. "Pri vstupnej bráne bola objavená podozrivá batožina, ku ktorej sa nikto nehlásil. Kvôli bezpečnosti polícia uzavrela miesto a zahradila vstup, dokiaľ nebol zaistený. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ale bezpečnosť musí byť na prvom mieste," uviedli usporiadatelia turnaja v tlačovej správe.

 

I pre napätú situáciu dianie na podujatí potom pokračovalo. Svoj štvrťfinálový súboj na centrálnom kurte dohrala Serena Williamsová, svetová i turnajová jednotka si poradila s piatou nasadenou Nemkou Angelique Kerberovou hladko 6:2, 6:2. Podľa rozpisu sa dohral aj záverečný zápas večera medzi Rafaelom Nadalom a Talianom Fabiom Fogninim, v ktorom Španiel vyhral dvakrát 6:2. Polícia odvolala všetky bezpečnostné opatrenia až počas rozcvičky pred stretnutím.

 

"Áno, bola tam hrozba bombového útoku, areál uzavreli, ale viac o tom neviem. Vystrašilo nás to," povedala po víťazstve domáca Serena Williamsová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies