Turnaj v Miami bude bez Andyho Murrayho. Pre zdravotné problémy sa z podujatia odhlásil

NETKY.SK • 24 Marec 2021, 14:03 • 2 min
Turnaj v Miami bude bez Andyho Murrayho. Pre zdravotné problémy sa z podujatia odhlásil

USA - Britský tenista Andy Murray sa odhlásil z turnaja ATP Masters 1000 v Miami na Floride, dôvodom je zranenie slabín. Niekdajší víťaz tohto podujatia z rokov 2009 a 2013 mal pôvodne dostať voľnú kartu od organizátorov, keďže po dlhej hernej pauze a operáciách bedrového kĺbu mu v rebríčku patrí až 119. priečka.

slovakia

left justify in out

Prišlo to nečakane 

Napokon sa tak nestane. "Nemal som problémy počas tréningu v telocvični. Potom som sa však zobudil o tretej ráno a zacítil som bolesť. Nie však na tej strane tela, kde som bol operovaný. Snažil som sa to rozchodiť, ale nestačilo to. Je to jedna z tých čudesných vecí, ktoré sa občas dejú," cituje 33-ročného Škóta aj športový portál au.sports.yahoo.com.

 


Murray tento rok pre koronavírus nestihol Australian Open v Melbourne, do Miami sa veľmi tešil. Je to jeden z jeho obľúbených turnajov na tvrdom povrchu. "Cítil som sa dobre, nemal som žiadne problémy a teraz toto... Je to frustrujúce demoralizujúce," doplnil niekdajší "železný muž" dvorcov.

 

Bez veľkých hviezd 
Prestížny turnaj s dotáciou takmer 4,3 milióna USD tento rok vyradili zo svojho programu aj štyria hráči z najlepšej šestky svetového rebríčka. Na Hard Rock Stadium sa nepredstavia svetová jednotka Novak Djokovič, trojka Rafael Nadal, štvorka Dominic Thiem, ani šestka Roger Federer.

 

img

 

Nasadenou jednotkou bude Rus Daniil Medvedev a dvojkou Grék Stefanos Tsitsipas, čiže druhý a piaty hráč singlového renkingu ATP. Z najlepšej svetovej desiatky nebudú chýbať ani Nemec Alexander Zverev, Rus Andrej Rubľov a Argentínčan Diego Schwartzman.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona