Turnaj v K1 Glory 20 sa uskutoční v Dubaji

NETKY.SK • 16 Január 2015, 15:34 • 2 min
Turnaj v K1 Glory 20 sa uskutoční v Dubaji

AMSTERDAM - Glory zverejnilo informácie o ďalšej akcii, ktorá sa uskutoční v Dubaji a hlavným zápasom večera bude boj o titul featherovej váhy. V tomto zápase sa stretne Gabrel Varga a Mosab Amrani.

slovakia

left justify in out

Najväčšia svetová kickboxerská organizácia zamieri prvýkrat do Spojených Arabských Emirátov a to priamo do  DUBAI WORLD TRADE CENTRA. Predseda organizácie Jon Franklin na tlačovej konverzácii prezradil, že je to obrovský krok vpred pôsobiť v týchto končinách. Podľa neho si len GLORY týmto utvrdzuje medzinárodnú úroveň.

 

V zápase večera bude Kanaďan Gabriel Varga, ktorý vyhral 4 člennú pyramídu v júni 2014 a Mosab Amrani, ktorý  je momentálne jednotkou v tejto váhovej kategórii. Takže to bude skutočná bitka.

 

Ako druhý veľký zápas na tejto akcii bude Pat Barry. Pat sa vrátil do GLORY po KO prehre pri jeho debute proti Zackovi Mwekassovi na GLORY 16. Američan Pat bude zápasíť s tuniským veteránom Moaradom Bouzidim, ktorý sa vracia do ťažkej váhe po kauzách v poloťažkej váhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona