Turnaj v Brisbane bude napokon bez Šarapovovej a Halepovej, trápia ich zranenia

NETKY.SK • 5 Január 2016, 10:28 • 2 min
Turnaj v Brisbane bude napokon bez Šarapovovej a Halepovej, trápia ich zranenia

BRISBANE - Tenisový turnaj WTA Premier v austrálskom Brisbane prišiel počas jedného dňa o dva zo svojich najväčších magnetov - na podujatí sa nezúčastnia obhajkyňa titulu Maria Šarapovová ani tohtoročná jednotka singlového pavúka Simona Halepová.

slovakia

left justify in out

Obe hráčky sa odhlásili iba pár hodín pred svojimi utorňajšími zápasmi, ktorými mali vstúpiť do diania. Ruska Šarapovová odmietla pred prvým grandslamovým turnajom sezóny Australian Open riskovať zhoršenie stavu boľavého predlaktia ľavej ruky v súboji prvého kola s krajankou Jekaterinou Makarovovou. Zranenie si spôsobila pred pár dňami na tréningu. Jej miesto zaujala ďalšia Ruska Margarita Gasparianová.


Halepová mala v úvodnom kole voľný žreb, v osemfinále na ňu čakala Viktoria Azarenková, tunajšia šampiónka z roku 2009. Rumunkina ľavá achilovka bola proti. Bieloruske bude čeliť Belgičanka Ysaline Bonaventurová. "Veľmi som tu chcela hrať, ale so zranením je to náročné. Myslela som si, že som pripravená. Ukázalo sa, že zápasovú záťaž by som nezvládla," povedala Halepová, ktorá vo svojich plánoch stále počíta s budúcotýždňovým ďalším prípravným podujatím v Sydney. Šarapovová zamierila priamo do Melbourne, kde sa 18. januára začnú hlavné súťaže a kde bude obhajovať vlaňajšiu finálovú účasť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies