Turkménsky líder oslavoval narodeniny s Jennifer Lopez

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 11:01 • 2 min
Turkménsky líder oslavoval narodeniny s Jennifer Lopez

AŠCHABAD - Americká popová hviezda Jennifer Lopezová vystupovala v sobotu na oslavách 56. narodenín turkménskeho prezidenta Gurbanguliho Berdymuhamedova. Ako dnes napísala agentúra RIA Novosti, okázalé slávnosti životného jubilea najvyššieho predstaviteľa Turkménska sa konali v kaspickom letovisku Turkmenbaši.

slovakia

left justify in out

Na konci koncertu približne desiatich popových hviezd z celého sveta Lopezová zaspievala "Happy Birthday, Mister President!". Jej návštevu strednej Ázie organizovala čínska štátna energetická spoločnosť China National Petroleum Corporation (CNPC), prevádzkujúca dodávky zemného plynu z Turkménska do Číny. Medzi ďalšími spevákmi na oslavách bola napríklad extravagantná ruská popová hviezda Filipp Kirkorov, ktorý Berdymuhamedovovi k narodeninám zablahoželal po turkménsky. Na čele Turkménska - bývalej sovietskej republiky bohatej na prírodné zdroje a považovanej ľudskoprávnou organizáciou Human Rights Watch za jeden z najrepresívnejších režimov na svete - stojí Berdymuhamedov, pôvodným povolaním zubár, od roku 2006.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies