Turistka padla z móla: Venovala sa viac facebooku ako okoliu!

NETKY.SK • 18 December 2013, 12:00 • 2 min
Turistka padla z móla: Venovala sa viac facebooku ako okoliu!

MELBOURNE – Je veľmi nebezpečné neustále pozerať do mobilného telefónu. Ničí to zrak a takisto vás to môže stáť život. O ten takmer prišla jedna taiwanská turistka v Austrálii.

slovakia

left justify in out

Ženu z Taiwanu museli záchranári vyberať z vody po tom, čo padla z móla v austrálskom meste Melbourne. Turistka sa prechádzala po móle, a tak intenzívne sledovala facebook na svojom mobile, že si nevšimla koniec móla a skončila vo vode.

Svedkovia zavolali pomoc a záchranári našli ženu „plávať“ na hladine asi dvadsať metrov od móla. Napriek tomu, že žena nevedela plávať svoj „milovaný“ telefón nepustila z ruky.

„Ležala chrbtom na vode, pretože ako nám neskôr prezradila nevie plávať,“ povedal veliteľ záchranárov Dean Kelly. „Stále mala svoj mobil v ruke,“ dodal Kelly a následne varoval všetkých ľudí, ktorí sú závislí na sociálnych sieťach: „Pokiaľ sa nachádzate neďaleko vody, dávajte pozor. Hlavne ak neviete plávať.“

Taiwanskú turistku hospitalizovali, neutrpela však žiadne vážne zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona