Turisti ukradli v Benátkach gondolu kvôli romantike, nečakane sa to však zvrtlo

NETKY.SK • 14 November 2017, 11:19 • 2 min
Turisti ukradli v Benátkach gondolu kvôli romantike, nečakane sa to však zvrtlo

Párik francúzskych turistov ukradol v noci na pondelok v Benátkach gondolu, aby sa vydal na romantickú večernú plavbu. Loďku však turisti nevedeli ovládať a všetko sa tak nakoniec skončilo záchrannou akciou a aj trestným oznámením pre krádež s priťažujúcimi okolnosťami, napísala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný muž a dvadsaťdeväťročná žena vyplávali z kanálu Rio San Severo smerom ku kostolu Santa Maria Formosa. Pre neskúsenosť a nepriaznivé poveternostné podmienky sa však okamžite dostali do problémov, píše server Novinky.cz.

 

S úzkou loďkou narážali do brehov a iných plavidiel, čoho si okolo jednej hodiny v noci všimol miestny obavyteľ. Ten ihneď upozornil políciu, ktorá odštartovala záchrannú akciu, lebo turisti v daždi a vetre stratili nad gondolou kontrolu. Nakoniec ich prechladených a zmáčaných dostali na policajný čln.

 

Úrady následne informovali majiteľa gondoly, škody na majetku však zatiaľ nie sú vyčíslené. Dvojica Francúzov čelí trestnému oznámeniu vo veci krádeže s priťažujúcimi okolnosťami a pre neoprávnené použitie noža, ktorým odrezali gondolu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies